Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

DISCURSUL TOVARASULUI PONTA

Prin mijoloace gazetaresti am reusit sa punem mana pe discursul lui Ponta de maine,ce va fi tinut intr-o fabrica dezafectata transformata in club, cu ocazia Halloweenului Muncitoresc Stimati tovarasi si pretini

De la aceasta inalta tribuna a va zic ca am venit in fata dumneavoastra sa-mi anunt decizia ferma de a ramane in fruntea Guvernului!Oricate suturi in poponet mi-ar trage Iohannis, raman neclintit!( Aplauze furtunoase.Se scandeaza “De la Tisa pan’ la Nistru/ Nu-i ca Ponta prim-ministru!, Il votam pe Viorel/ Fiindca are muschi pe el! “ si “De la sat pan’ la oras / Noi votam cu Victoras” Urale .Se lanseaza porumbei.)

Doresc sa va spun ca nu va fi usor.Fiara imperialista va incerca sa suceasca mintile romanilor trecuti de 18 ani, dar neajunsi la andropauza folosindu-se de nurii Elenei Udrea! (Huiduieli prelungite.Injuraturi de mama si de Plescoi.Se scandeaza: “Murim, luptam / Pe Udrea n-o votam! Pupezele din Plescoi/ Sa treaca la maturoi!” si “Nutzy Udrea nu uita / Doar marinarul te vrea!”)

Dar eu nu ma voi lasa batut.(Indelungi aplauze.Urale. Se scandeaza: “Ponta, Sarbu si cu Dej/ Au bagat spaima’n burghezi!, Ponta si poporul rus /Libertate ne-au adus! “ si “ Chiar de da damblaua-n noi / N-o sa-i votam pe ciocoi!”)

Am sa arunc popcornul si sticla de pepsi si ma voi implica in lupta politica incepand chiar de azi!(Aplauze prelungite.Ovatii.Urale.Se lanseaza baloane rosii.Se scandeaza: “Ponta -PSD!”)

Vom invinge! Viva la revolucion! Viva El Comandante Generale Ion ILIESCU! (Urale in delir.Aplauze in cascada.Ovatii.Se danseaza samba si Lambada.Apoi totul va culmina cu un urias Dans al Pinguinului)