Acasă Fapt Divers Peste 4.000 kg. de cărbune, transportat ILEGAL!

Peste 4.000 kg. de cărbune, transportat ILEGAL!

În data de 29 octombrie a.c. poliţişti din Râmnicu Vâlcea şi Alunu au participat la o acţiune, oprind în trafic mai multe autovehicule pentru a le verifica.

În urma verificărilor efectuate la autovehiculele ce transportau cărbune, s-a stabilit că aproximativ 4000 de kg de cărbune era transportat fără documente de provenienţă şi transport.

Cei doi conducători auto au fost sancţionaţi contravenţional, iar întreaga cantitate de cărbune a fost confiscată şi predată societăţii prejudiciate.

În aceeaşi, şi poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr.7 Măldăreşti, Postului de Poliţie Milcoiu, au acţionat pentru prevenirea şi combaterea transportului ilicit de material lemnos.

Oamenii legii au confiscat 4 m.c. material lemnos, în urma opririi autovehiculelor ce transportau material lemnos şi verificării documentelor de provenienţă şi transport.

Cei trei conducători auto depistaţi că transportau material lemnos fără documente de provenienţă şi transport au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă conform Legii nr. 171/2010, iar bunurile confiscate au fost date în custodie reprezentanţilor ocolului silvic.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.