Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

„Nilă”, din nou în gura lui Becali

patronul echipei Steaua București nu este de acord cu faptul că atacantul vâlcean, Mihai Costea, s-a împăcat cu vedeta TV, Daniela Crudu

Din moment în care a ajuns la Steaua București, transferat de la Universitatea Craiova, formație dezafiliată de FRF, fotbalistul vâlcean, Mihai Costea, s-a îndrăgostit de Daniela Crudu, asistenta TV de la „Un show păcătos”. Relația dintre cei doi a fost cap de afiș în ziarele mondene încă de la început și a fost presărată de controverse, despărțiri și împăcări spectaculoase. Acum câteva luni, cei doi au rupt relația după intervenția lui Gigi Becali, patronul de la Steaua și se părea că totul s-a terminat, mai ales că despărțirea a fost făcută publică inclusiv de Daniela Crudu, în direct la emisiunea unde lucrează. Nu a fost deloc așa pentru că cei doi s-au împăcat în scurt timp și au petrecut împreună sărbătorile de iarnă.

 „Am prieteni care au plătit să facă sex cu Daniela”

 Latifundiarul din Pipera n-o poate suporta deloc pe iubita jucătorului său, jucător pentru care a plătit aproape un milion și jumătate de euro și despre care crede că nu joacă fotbal de calitate tocmai din cauza relației pe care o are cu Daniela Crudu. Gigi Becali a făcut-o praf pe Daniela Crudu chiar la Antena 1, la emisunea Simonei Gherghe, „Acces direct”. „Nu șitiu cum poate Mihai Costea să stea cu femeia asta. Am prieteni care au plătit să facă sex cu ea. Eu i-am zis lui să facă o femeie cinstită din ea, adică s-o ia de nevastă.

S-o scoată din televiziune, s-o țină acasă, iar atunci Mihai se va gândi numai la fotbal. Mă atac când îi dau banii unuia care nu merită, cum e Costea, dar n-am ce face. Dacă Mihai se însoară cu Daniela, bă, a liniștit-o pe femeie, e un lucru mare, dar câtă vreme ea încă e la televizor… Însoară-te cu ea și te respect! Dacă tu o ții la emisiune s-o vadă colegii, ba cu o țâță, ba așa…”, a afirmat patronul de la Steaua.

 „Nu-l părăsesc pe Mihai”

 Daniela Crudu nu pare dispusă să renunțe din nou la relația cu Mihai Costea după ce în trecut îi promisese lui Becali că îl va lăsa în pace pe vâlcean: Mai mult, aceasta a spus în timpul emisiunii „Un show păcătos”, de luni seara, că este gata să renunțe și la televiziune pentru iubitul ei.

„Eu nu-l părăsesc pe Mihai Costea. Dacă-l iubesc, rămân cu el. Eu am încredere în această dragoste, pentru că altfel n-aș fi suportat atâtea”, a spus Daniela Crudu.

Florin Costea, aproape de Chiajna

 Fratele lui Mihai, Florin Costea, își pregătește revenirea în Liga I, după o pauză de șase luni în care nu a mai evoluat pentru nicio echipă. Antrenorul Chiajnei Ilie Stan a declarat că își dorește să-l aibă elev pe Florin Costea la Concordia, jucător pe care îl așteaptă la antrenamente cât mai curând. Ilie Stan l-a mai avut elev pe Florin Costea la Steaua, cu care are o relație specială încă de pe atunci. „Îl aștept la Chiajna cu brațele deschise pe Florin Costea. Mă bazez pe dorința lui de a se revanșa. Are nevoie de jocuri până în vară. Nu mă tem că va face probleme, fiindcă până în momentul de față am avut foarte multe discuții. Numai la Steaua câte discuții am avut, apoi a discutat și Reghe cu el”, a spus la DigiSport Ilie Stan. Pe deasupra, antrenorul Chiajnei crede că Florin Costea a fost ghinionist la Steaua, deoarece a jucat pe acela și post cu Tănase, motiv pentru care a jucat foarte puțin. „Era greu să îl la și în locul lui Tănase, aici a fost ghinionul lui”, a conchis Stan. Florin și Mihai au fost o perioadă colegi de echipă la Steaua București după ce jucaseră împreună și la Universitatea Craiova unde făceau unul dintre cele mai bune cupluri de atacanți din primul eșalon.

Vlad Soare