Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Jucătorii CSM Râmnicu Vâlcea sunt optimişti la debutul sezonului: „Vrem în play-off”

Sâmbătă, 29 august 2015, de la ora 11.00, la Caransebeş, CSM Râmnicu Vâlcea dispută primul meci din acest sezon competiţional al Ligii a II-a de fotbal, împotriva echipei din localitate.

Fotbaliştii vâlceni speră la un rezultat bun în meciul de la Caransebeş şi consideră că sunt foarte bine pregătiţi pentru a scoate un scor bun. CSM Râmnicu Vâlcea a obţinut rezultate bune în meciurile de pregătire, ceea ce le dă speranţă şefilor echipei că gruparea vâlceană va face o figură frumoasă în acest sezon.

Fotbalistul Bogdan Geantă spune că obiectivul echipei CSM Râmnicu este acela de a ajunge în primele şase formaţii la finalul sezonului regulat: „Ne-am descurcat bine în meciurile amicale şi avem încredere în potenţialul nostru. Mergem la Caransebeş să câştigăm toate cele trei puncte. E important să începem cu dreptul campionatul. Avem un program bun dar nu se ştie niciodată. Depinde de forma jucătorilor, importat este să avem încredere în noi. Obiectul este accederea la turneul de play-off şi apoi vom vedea ce se întâmplă mai departe”.