Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Înfrângere pe final de meci

CSM Râmnicu Vâlcea a jucat a treia partidă amicală a iernii în deplasare, pe terenul sintetic al bazei sportive de la Slatina. Gazdele au deschis rapid scorul, încă din debut, apoi elevii lui Alex Pelici au avut şansa să egaleze în minutul 25, când centralul a dictat lovitură de la 11 metri după un fault la Codin. Mingea expediată de Iordache de la punctul cu var a fost parată, însă, de portarul advers. Echipa noastră a avut alte oportunităţi bune de a puncta dar Geantă şi Konyeha nu au găsit calea spre gol din situaţii bune. Şi debutul mitanului secund le-a aparţinut „viperelor” care au ratat alte două ocazii bune prin Marian Ion Auraş şi Bogdan Geantă, cel de-al doilea singur cu portarul de la Slatina. În ultima parte a întâlnirii tehnicianul Pelici a decis să introducă în teren toţi juniorii din lot şi FC Olt a marcat ultimele două goluri ale întâlnirii.

Următorul meci amical va avea loc sâmbătă, la Târgu Jiu, în faţa echipei secunde de la Pandurii, cu începere de la ora 11.00.

CSM a început disputa de la Slatina în formula: A. Popescu – Samson, Stoica, Pârvulescu, Ionescu – Vl. Munteanu, Iordache, Codin, Konyeha, Ad. Popa – Geantă. Pe parcursul întâlnirii au mai intrat: D. Popescu – Fl. Lazăr, Eremia, Dumitraşcu, A. Marin, M. Auraş, Piscanu, Neagoe, Staicu, Ov. Popescu şi Melcea. Nu au făcut deplasarea Deaconescu, Ov. Mihai, Himcinschi şi Darius Preda, toţi cu mici probleme medicale.

„Pentru noi edificatoare este prima oră de joc când ne-am descurcat bine, au dus mingea cu rapiditate spre jumătatea adversă şi ne-am creat multe ocazii de gol. Spre final linia noastră de fund a fost formată doar din juniori în condiţiile în care s-a rulat întreg lotul şli au fost folosiţi toţi fotbaliştii tineri pe care i-am deplasat la Slatina. Una peste alta a fost un meci util de care suntem mulţumiţi”, spune preşedintele executiv al formaţiei noastre, Bogdan Medrea.