Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: CSM Ramnicu Valcea

HAI ÎN ZĂVOI! CSM, meci vital cu Gaz Metan în week-end!

Foto: CSM Ramnicu ValceaCSM Râmnicu Vâlcea a reuşit o victorie extraordinară la Târlugeni, „viperele albastre” ocupând locul I în clasamentul Ligii a II-a – Seria a II-a. Însă, cel mai important meci pentru vâlceni îl reprezintă cel cu Gaz Metan Mediaş, partidă ce se va disputa sâmbătă, 5 martie 2016, de la ora 13.00, pe Stadionul Zăvoi din Râmnicu Vâlcea.

Meciul este cu atât mai important cu cât Gaz Metan Mediaş, deşi este pe locul V în clasament, are un handicap de doar patru puncte. Astfel, CSM Râmnicu Vâlcea ocupă locul I cu 38 de puncte, fiind urmată de UTA Bătrâna Doamnă cu 36 de puncte, iar pe locul trei este clasată echipa Baia Mare cu 35 de puncte. Pe locul patru este Chindia Târgovişte cu 35 de puncte, iar adversara vâlcenilor din week-end, Gaz Metan Mediaş, se clasează pe locul cinci cu 34 de puncte.

Astfel, meciul din „Zăvoi” este extrem de important pentru ca „viperele albastre” să-şi păstreze primul loc în clasament. Conducerea CSM Râmnicu Vâlcea îi îndeamnă pe vâlceni să meargă la meci, să umple stadionul şi să-i susţină din tribune pe fotbaliştii vâlceni.