Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

CSM Râmnicu Vâlcea, MECI DECISIV cu FC Brașov! Haideți câți mai mulți la stadion să-i susținem

Sâmbătă, 26 martie 2016, cu începre de la ora 13.00, CSM Râmnicu Vâlcea are un meci important de jucat acasă, este practic o finală înainte de calificarea în play-off. Meciul cu Brașovul contează pentru etapa a 25-a din Seria a II-a a Ligii 2. În tur, echipa de la Brașov a câștigat meciul cu 3-2, chiar în ultimele minute ale jocului. În timpul meciului din tur a avut loc o explozie puternică la fabrica de pâine Vel Pitar din Braşov. Incidentul s-a putut vedea în direct la Digi 24, care transmitea meciul de fotbal.

„Inainte de meciul decisiv cu FC Brasov, CSM Râmnicu Vâlcea a demonstrat, din nou,daca mai era nevoie, ca este o mare familie. Fotbalisti si tenicieni care au trecut pe la club, artisti si suporteri, le-au dat mesaje de incurajare Viperelor Albastre. Florin Matache, Florin Costea, Marius Briceag, Alexandru Neagu, Marius Tomozei, Sergiu Negrut, Adrian Popa, Codrut Lirca, Alex Ciobanu, Mihai Deaconescu, Bobita Catusanu, Sebi Predonescu, Robert Vladasel, Dragos Muscalu, pe toti va iubim si va multumim ca sunteti alaturi de noi! De asemenea, le multumim fetelor de la HCM Ramnicu Valcea, carora le tinem pumnii in Liga Nationala!

Batem Brasovul si pentru voi. Doamne Ajuta!

Un lucru e cert, Fildan Calin, Catalin Pirvulescu, Firtulescu Dragos, Cosmin Piscanu, Ionut Marian, Claudiu Stefan, Dragos Geanta, Bratu Robert, Vasile Octavian, Robert Tufisi, Denis Dumitrașcu, Albert Voinea, Andrei Ludusan, Andrei Artean, Razvan Dalbea, Ionut Marian, Georgescu RaDuu, Andrei Neagoe, Ionut Stoica, Vasile Octavian, Cucui Rares, Ionescu Alexandru, Lucyk Jordy, SamsonNwabueze isi vor da viata pe teren!”, se arată într-un comunicat la clubului de fotbal.