Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: CSM Ramnicu Valcea

Albert Voinea (CSM Râmnicu Vâlcea): Important este să ne păstrăm unitatea grupului care a fost câştigătoare pentru noi!

Foto: CSM Ramnicu ValceaAlbert Voinea, atacantul echipei CSM Râmnicu Vâlcea, crede că plecarea concurentului său Marius Staicu de la echipă este o pierdere importantă, însă el este pregătit să devină golgheterul formaţiei.

Fotbalistul spune însă că întreaga echipă vâlceană trebuie să rămână cu picioarele pe pământ, pentru a rămâne pe o poziţie de play-off, mai ales că în Seria a II-a sunt destul de multe echipe bune, care ne pot pune probleme.

„În continuare cred că Gaz Metan Mediaş şi FC Brasov sunt echipele puternice dar formaţii bune mai sunt şi altele, UTA, MIOVENI sau Baia Mare! Însă cea mai puternică echipă a Seriei a II-a este CSM Râmnicu Vâlcea. Important este să ne păstrăm unitatea grupului care a fost câştigătoare pentru noi. (…)

Trebuie să rămânem pe o poziţie de play-off, de putut cred că am arătat că se poate! De unitate e nevoie şi 100% vom ajunge la turneu! Echipa este pe locul doi, diferenţa de primul loc este făcută de goleveraj. Noi am avut un joc constant şi uneori spectaculos! (…)

Am început acest campionat fără o pregătire centralizată de la cap la coadă! Îmi place cuvântul ăsta de golgheter şi nu sunt egoist, sunt pragmatic. Ca şi atacant asta trebuie să faci, să marchezi mult iar golurile tale să aducă puncte şi toată lumea o să fie mulţumită! Sunt pregătit să redevin golgheterul echipei!” – susţine atacantul Albert Voinea.