Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VÂLCEA, în coada topului la LOTERIA BONURILOR FISCALE

Loteria bonurilor fiscale s-a încheiat, iar numărul cel mai mare de câştigători s-a înregistrat în judeţele din zona Moldovei, Bacău, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Suceava şi Vaslui. Aici s-au înregistrat 709 de câştigători din totalul de 4.245 de persoane. Cei mai puţini, 307, au fost înregistraţi în judeţele din zona Olteniei, Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt şi Vâlcea.

Un număr de 4.245 de persoane au depus cereri, marţi şi miercuri, până la ora 10.00, pentru revendicarea premiilor la Loteria bonurilor fiscale, cele mai multe fiind din Iaşi, Braşov şi Galaţi, cu o valoare medie a câştigului de 236 de lei, termenul de revendicare fiind de 30 de zile de la extragere.

Dintre acestea, cele mai multe cereri, respectiv 709, au fost înregistrate la Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice (DGRFP) Iaşi , care cuprinde judeţele Bacău, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Suceava şi Vaslui, iar cele mai puţine, respectiv 370, la Direcţia Regională Craiova, care cuprinde judeţele Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt şi Vâlcea.