Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Mugur Mărcoianu, primarul comunei Măciuca, îi îndeamnă pe vâlceni să voteze proiectul MESERIA, BRĂȚARĂ DE AUR!

Liceul Teoretic Măciuca are şansa de a accesa fonduri printr-un proiect de reabilitare şi dotare a atelierului şcolar prin intermediul programului “Idei în Ţara lui Andrei”, competiție națională de proiecte de responsabilitate socială organizată de OMV Petrom. Acest proiect își propune să susțină dezvoltarea învățământului vocațional din sudul județului Vâlcea. Concret, școala profesională din Măciuca ar urma să obțină fonduri pentru reabilitarea și dotarea unui atelier de lăcătușerie-mecanică.

„Le sunt recunoscător doamnei profesoare Anca Sichigea şi conducerii liceului pentru inițiativa de a participa cu acest proiect la competiția . Școala profesională din Măciuca funcționează de doar doi ani și încă sunt necesare investiții consistente pentru a îmbunătăți performanțele pe care le putem obține în sudul județului Vâlcea. Sunt convins că dotarea atelierului va duce la scăderea șomajului și a ratei de abandon școlar, la creștere economică în zona noastră, precum și la reducerea fenomenului de depopulare cu care toţi primarii din județul Vâlcea se confruntă”, a declarat Mugur Mărcoianu.
Proiectul MESERIA, BRĂȚARĂ DE AUR este singurul din judeţ care susține dezvoltarea educației profesionale vâlcene.
Proiectul poate fi votat pe internet, pe site-ul www.taraluiandrei.ro , până pe data de 1 decembrie 2016, ora 18 (n.r. dacă veți da click pe link veți fi direct redirecționați la proiectul din localitatea Măciuca).
„Implicați-vă! Ajutaţi-i pe micii meseriaşi să devină mari. Vă mulţumim!” se mai arată în mesajul transmis de primar.