Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO: DANIELA OTEŞANU i-a făcut fericiţi pe copiii de la grădiniţa „Căsuţa din poveste” din OCNELE MARI

Bucurie mare în rândul copiilor de la grădiniţa „Căsuţa din poveste” din Ocnele Mari. Pentru ei, Moş Nicolae a venit mai devreme, din iniţiativa unei femei cu suflet mare, Daniela Oteşanu, care alături de câteva doamne, membre ale Organizaţiei Judeţene a Femeilor Social Democrate din Vâlcea, s-a gândit să aducă un pic de bucurie în sufletele micuţilor de la „Căsuţa din poveste”.

Femeile social-democrate au venit încărcate cu cadouri, de toate felurile de la materiale didactice, cărţi de colorat, planşete, plastelină, creioane colorate, puzzle, lego, până la fel de fel de jucării, care au fost primite cu mare bucurie de micuţii de la grădiniţă.

„Deşi sunt preşedinta femeilor social-democrate din Vâlcea, iar această acţiune se înscrie în seria de manifestări demarate de noi pentru sfârşitul acestui an, vă spun cu mâna pe inimă că în momentul în care am intrat în grădiniţă şi am dat cu ochii de aceşti minunaţi copiii, am uitat de politică.

Am petrecut o după amiază minunată alături de educatoarele şi copiii de la Ocnele Mari şi nu credeam că sufletul meu poate vibra de o asemenea manieră. Trebuie să nu uităm că înainte de a fi oameni politici, suntem oameni. Cu atât mai mult noi, femeile, care suntem şi mame. Zâmbetele de pe chipurile copiilor mi-au arătat că am făcut ceea ce trebuie”, ne-a declarat Daniela Oteşanu, lidera Organizaţiei Judeţene a Femeilor Social Democrate din Vâlcea.