Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

DETALII SFÂȘIETOARE despre drama fetei din Vâlcea agresată sexual de propriul tată (FOTO)

Tragedia care s-a abătut asupra unui minore de 15 ani din Râmnicu Vâlcea poate fi cu greu descrisă în cuvinte. Propriul ei tată, care ar fi trebuit să o îngrijească și să o apere, a bătut-o și a agresat-o sexual în nenumărate rânduri.

Drama pe care o trăia fata a fost stopată de intervenția oamenilor legii, care l-au arestat preventiv pe tatăl denaturat, aruncându-l în spatele gratiilor. Fiica abuzată depusese de ceva timp o plângere la poliție împotriva tatălui, pentru ca acesta să nu mai fie agresiv cu ea. O perioadă, tatăl s-a purtat mai bine cu fata, dorind să o convingă să-și retragă plângerea de la Poliție, însă polițiștii au intrat pe fir și l-au arestat.

După ce Florin Lincan a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, cele două fete ale sale de 15, respectiv 12 ani au fost plasate în grija statului la Centrul din Nord pentru Copilul Abuzat, Neglijat, Exploatat. Mama fetelor le-a abandonat și a plecat din țară, iar fetele au fost încredințate de către instanță tatălui.

Acum, reprezentanții Direcției pentru Protecția Copilului Vâlcea caută acum soluții pentru cele două minore. Deocamdată, se pare că ar fi o familie din Râmnicu Vâlcea, care le cunoaște pe fete și ar dori să le ia în plasament. Însă, până atunci, reprezentanții Direcției trebuie să evalueze familia respectivă pentru a decide dacă are potențial pentru plasament familial.