Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Cutia cu Zâmbete – Iepurașul, Zurlica, Albă ca Zăpadă și Minnie au ajuns la cei 100 de copii speciali de la Copăcelu

Pentru cei 100 de copii speciali care învață la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Băbeni, spațiul de la Copăcelu, bucuria specifica Sarbatorilor de Paste este mai intensa, gratie actiunii realizate de Fundația Orpheus din Râmnicu Vâlcea.
Cu ajutorul partenerilor, sponsorilor si mai ales al unor vâlceni cu suflet mare care au jucat rolul Iepurasului de Paste, oferind cadouri pentru acești copiii minunați, a fost organizată în data de 29 aprilie 2021 o petrecere inedită îm cadrul campaniei umanitare Cutia cu zâmbete – Iepurașul trebuie să vină pentru toți copii.
Evenimentul a presupus astfel atat distractie, joaca si alte surprize pentru copii, cat si partea de daruri, care sa le arate celor mici ca macar unele dorinte se pot indeplini.
“Sper din tot sufletul ca această campanie să devină o tradiție. Le mulțumesc tuturor celor care au donat. Prin această petrecere de Paște, am dorit sa oferim pe de o parte timp de calitate (o zi de neuitat, intr-un cadru plin de zambete si bucurie), iar pe de alta parte cadouri in sine, caci orice copil isi doreste sa primeasca jucarii, dulciuri si nu numai. Vreau să experimentăm cât mai mult iubirea, empatia și generozitatea, iar Sărbătorile Pascale și Iepurașul ne oferă acest prilej”, a spus Magda Popescu, reprezentant fundația Orpheus.
Jocuri în spiritul Sărbătorilor de Paște și multe alte surprize i-au încântat pe copii, care au fost vedetele zilei, fiecare în centrul atenției, cu o mulțime de voluntari.
”Mulțumiri speciale Iepurașului de Paște (Sabina Boiștean), Zurlicăi (Gabriela Cruceru), Albei ca Zăpada (Alexandra Popescu) și lui Minnie (Cătălina Sima), Happy Place Events – Mihaela Mihai.
Copiii au primit cadouri personalizate, pentru că aceste cutii cu zâmbete au fost, de fapt, oferite de vâlceni, persoane care au aflat despre campanie pe pagina de Facebook a sufletului acestei campanii, Magda Popescu, si care si-au exprimat intentia de a fi “Iepuras” pentru unul sau mai multi copii. S-a ținut cont de vârsta fiecărui copil, iar “iepurasii” au putut selecta cadouri cu siguranta apreciate de cei mici.