Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: Vocea Valcii

CUTIA CU ZÂMBETE: Femeile pesediste din Vâlcea sprijină campania noastră umanitară (FOTO)

Foto: Vocea ValciiSurpriză mare duminică, 6 decembrie 2015. Chiar de Moş Nicolae, am fost vizitaţi la redacţie, de o „delegaţie” a femeilor pesediste din judeţul Vâlcea, care a contribuit din plin la campania umanitară lansată de Vocea Vâlcii şi Fundaţia ORPHEUS, CUTIA CU ZÂMBETE.

Încărcate cu cutii cu zâmbete, doamnele pesediste şi-au adus şi copiii cu ele şi multe, multe cadouri. Felicitările au fost scrise chiar de copiilor lor, iar unii dintre ei şi-au lăsat chiar şi numerele de telefon pentru a intra în contact cu cei care primesc cadourile.

„Ne-am alăturat campaniei voastre cu mult suflet, iar eu m-am ocupat personal de producerea mai multor cutii. Pe lângă conţinut, cu mare drag am ambalat cutiile şi chiar am scris câteva felicitări. Consider că pe lângă faptul că suntem politicieni, trebuie să fim oameni, iar această acţiune scoată în evidenţă compasiunea şi solidaritatea de care, cu toţii, avem atâta nevoie”, ne-a spus Daniela Oteşanu, preşedintele Organizaţiei de Femei Social Democrate din Vâlcea.

Mulţumim doamnelor Daniela Oteşanu, Maria Ghişerel, Alexandrescu Lelioara, Dana Vlădulescu, Dana Neacşu.