Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

REŢETA ZILEI: Ruladă de pui cu spanac

Ce vă trebuie? 500 gr piept de pui; 200 gr telemea oaie; 200 gr spanac; 50 gr unt; 1 linguriţă condimente pentru pui; sare şi piper.

Cum se prepară? Spanacul se fierbe dacă nu e fiert sau se lasă la decongelat şi se scurge bine de apă, dacă e deja prefiert. Carnea se bate cu ciocanul până e destul de subţire.

Spanacul se amestecă cu brânza şi se condimentează cu sare şi piper. Rulăm apoi pieptul cât mai strâns într-o folie de aluminiu şi punem rulada la fiert în apă care clocoteşte timp de 15 minute. Se scoate apoi rulada din folie, se presară cu condimentele pentru pui, apoi se lasă 5 minute la prăjit în untul încins. Se serveşte imediat.

Pofta bună!