Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

REŢETA ZILEI: Roşii umplute cu pastă de măsline

Ce vă trebuie? 5-6 roşii, 100 g brânză de vaci bine scursă, 1 ardei gras, 1 lingură smântână, 50 g parmezan ras, 100 g măsline verzi,, fără sâmburi, 3 linguri ulei de măsline, oregano proaspăt, pătrunjel verde, sare, piper.

Cum se prepară? Tai roşiile în jumătate, pe orizontală, le goleşti de miez şi le laşi să se scurgă cu tăietura în jos. Între timp, toci măslinele, le amesteci cu brânza de vaci, ardeiul gras tăiat cubuleţe, uleiul de măsline şi smântâna. Potriveşti gustul cu sare şi piper. Umpli roşiile cu aceas tă compoziţie, le aşezi pe un platou, le decorezi cu parmezan ras, cu pătrunjel şi cu crenguţe de oregano.

Poftă bună!