Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

REŢETA ZILEI: Punch de Crăciun

Ce vă trebuie? Pentru a pregăti un delicios punch în ziua de Crăciun aveţi nevoie de 1 litru de vin roşu, o portocală, un măr, 50 de grame de zahăr, patru pere uscate, două rodii, un baton de vanilie, cinci cuişoare, anason şi 100 ml de rom.
Cum se prepară? Foarte simplu şi rapid. Pentru început se dă coaja de portocală pe răzătoare, iar portocala de se taie în felii rotunde. De asemenea, merele şi rodiile se taie în sferturi. Litrul de vin se toarnă într-o oală, acolo unde se adaugă fructele, zahărul, perele uscate şi coaja rasă de portocală. În schimb, cuişoarele, anasonul şi batonul de vanilie se pun într-un săculeţ de tifon şi se pune în oală. 3. Întreaga compoziţie se lasă la fiert, la foc mic, aproximativ 10 minute. În final, se scot fructele afară, se aşează în pahare şi se toarnă deasupra lichidul cald.
Poftă bună şi un Crăciun fericit!