Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

REŢETA ZILEI: Pâine umplută cu ciuperci și cașcaval

Ce vă trebuie? 500 g făină, 300 g caşcaval, 100 g unt, 8 ciuperci, 6 roşii, 6 căţei de usturoi, 1 plic drojdie uscată, sare.

Cum se prepară? Se amestecă făina cu drojdia şi un praf de sare. Se toarnă un pahar de apă călduţă şi se frământă bine. Se lasă la crescut.

Se taie ciupercile felii. Roşiile se decojesc şi se taie cuburi. Se încinge untul şi se prăjesc ciupercile până scad. Se adaugă roşiile, usturoiul pisat şi sare. Se fierbe pe foc mic, până scad. Se pune coca într-o formă rotundă unsă cu unt. Se modelează o adâncitură în mijloc în care se pune amestecul de ciuperci şi roşii. Se coace 40 minute la foc moderat. Se scoate din cuptor şi se presară caşcavalul ras. Se mai coace 15 minute.

Poftă bună!