Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

REŢETA ZILEI: Iepure la cuptor cu vin şi usturoi

Ce vă trebuie? 1 iepure, 1 l vin roşu, 500 ml supă vită, foi dafin, usturoi, rozmarin, sare, piper negru, piper roz.

Cum se prepară? Aşezăm carnea în tavă şi o condimentăm cu sare şi piper negru proaspăt râşnit. Presărăm crenguţe de rozmarin, foi de dafin şi boabe de piper roz. În mijloc vom pune o căpăţână de usturoi tăiată pe jumătate ca să îşi elibereze aromele. Câţiva căţei de usturoi îi tăiem feliuţe şi îi presărăm deasupra.

Turnăm vinul şi supa în tavă. Acoperim tava cu folie de aluminiu şi dăm la cuptor pentru 40 minute. După 40 minute dăm folia deoparte şi lăsăm încă 15-20 minute în cuptor ca să se rumenească puţin deasupra.

Poftă bună!