Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

REŢETA ZILEI: Budincă de cartofi

Ce vă trebuie? 450 g cartofi, 2 cepe, 2 ouă, 150 ml smântână, 300 g caşcaval, 4 căţei de usturoi, sare, piper, chimen măcinat, oregano, 1 legătură de pătrunjel.

Cum se prepară? Cureţi cartofii şi ceapa, apoi îi speli şi îi pui în strecurătoare. Tai cubuleţe cartofii şi îi fierbi, îi scurgi şi îi pui într-un vas termorezistent. Tai fiecare ceapă în patru. Razi caşcavalul şi-l pui într-un castron. Baţi ouăle spumă şi le amesteci cu 200 g caşcaval ras, smântâna, ceapa şi usturoiul pisat. Condimentezi cu sare, piper, oregano şi chimen măcinat, după gust. Torni compoziţia peste cartofii din tavă. Presari caşcavalul rămas.

Dai la cuptor până când se leagă şi se rumeneşte. În momentul servirii, decorezi budinca de cartofi cu pătrunjel tocat mărunt.

Poftă bună!