Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

MEDICAMENTELE care UCID! INTERZISE în Europa, bune la vânzare în România

Medicamente interzise în lumea civilizată continuă să fie vândute în farmaciile din România.

Când intri în farmacie o faci cu gândul de a-ţi procura un medicament care poate să-ţi aline durerea şi să-ţi amelioreze starea proastă. Nicio clipă nu-ţi imaginezi că o faci ca să-ţi semnezi condamnarea la moarte! Din păcate, asta faci.

Dornici de înavuţire cu orice chip, magnaţii din domeniul farmaceutic pun în vânzare medicamente care îţi afectează grav sănătatea! Banalul algocalmin poate provoca o boală fatală, numită agranulocitoză, o boală mortală care debutează ca o infecţie supra-acuta. Boala distruge celulele din măduva osoasă, altfel spus, tratarea durerilor de cap cu algocalmin duce la distrugerea sângelui.

Cel puţin la fel de periculoase sunt calmantele de durere care folosesc în componenţă, alături de metamizol, o a doua substanţă activă. De departe, Piafenul (metamizol şi antispastic) este cel mai riscant de administrat. Altul este Benalgin, un calmant pe baza de matamizol şi cofeina. Ambele se vând la liber în farmaciile româneşti, fără niciun fel de restricţii.

Primii care au interzis metamizolul au fost americanii, încă din 1977. Din aceeaşi perioadă datează şi decizia statului suedez de interzicere a calmantului. Azi substanţa din care se face „calmantul săracului” în România este interzisă în Danemarca şi Belgia – unde este trecută la rubrica otrăvuri, în Germania şi Spania – încă din 1989, în Olanda, Grecia şi Irlanda – începând cu anul 1990.

Şi n-am încheiat. Piroxicamul şi Aulinul sunt şi ele pe lista neagră a Agenţiei Europene a Medicamentului. Dar noi continuăm să le cumpărăm punându-ne viaţa în pericol, dar sporind profitul celor dispuşi să calce pe cadavre pentru câţiva lei. Urâte vremuri trăim!