Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Mai multe FEMEI DIN VÂLCEA știu când să facă sex protejat! Printr-un simplu SMS află când sunt zilele cu șanse mici de procreare și chiar sexul posibil al copilului

Peste 500 de românce, majoritatea din județele Vâlcea, Vaslui și Dolj, sunt înscrise într-un program lansat de fundația ”World Vision”, program prin intermediul căruia, printr-un simplu SMS, află când trebuie să facă sex protejat pentru a nu rămâne însărcinate, precum și zilele cu șanse mici de procreare și chiar sexul posibil al copilului.
Programul lansat de o fundație prin intermediul site-ului www.calendarovulatiesms.ro are ca principal scop reducerea numărului de avorturi și al sarcinilor nedorite, în special la minore.
Orice femeie din România, și nu numai, poate să scape de grija de a-și ține pe hârtie sau pe telefon, mai nou, calendarul ciclului menstrual. Și asta datorită Fundației ”World Vision” care a lansat, în cadrul proiectului ”Mame pentru viață. Viață pentru mame”, un program pe internet prin intermediul căruia femeile, care îl accesează în prealabil, pot afla, printr-un simplu SMS pe telefonul mobil, când trebuie ”să se păzească”.