Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto directproprietar.ro

BIZAR: Fetiţa arată de 3 ani, dar ADEVĂRUL este altul! Se întâmplă o dată la 150.000 de naşteri

foto directproprietar.roCine o vede pe micuţa Penelope, poate jura că are cel puţin 2 – 3 anişori, însă mama ei, când este întrebată, s-a obişnuit să explice care este adevăratul despre vârsta micuţei. Penelope are 13 luni, însă are 85 de cm înalţime şi părul lung.

Gianna, mama fetiţei, spune că lumea o înreba de ce nu merge deja la vârsta ei, pentru ca arata suficient de mare incat sa mearga.

Din păcate, micuţa s-a născut având o tulburare de creştere, denumită sindromul Beckwith Wiedemann, de care mai sufere şi alţi 13.700 de bebeluşi. Fiind diagnosticată cu acest sindrom, Penelope face ecografii la rinichi din 3 în 3 luni, existând şi riscul de a se îmbolnăvi de cancer în copilărie.

„La nastere, a fost diagnosticata si cu sindromul aspiratiei de meconiu. Meconiul este primul scaun al copilului, format din materialele ingerate de copil in perioada intra-uterina. Inhalarea acestor substante contaminate provoaca probleme respiratorii.

Micuta a avut nevoie de respiratie artificiala, care a preluat functiile plamanilor si ale inimii, salvandu-i viata. In plus ea sufera si de hiperinsulina, reversul diabetului, care ii poate provoca probleme cerebrale”, susţin cadrele medicale specializate.

Cazul micuţei Penelope este se întâmplă o dată la 150.000 de naşteri: să aibă şi sindromul Beckwith Wiedemann şi să fie şi hiperinsulinic.