Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto prodiab.md

Băuturile carbogazoase dulci ATACĂ metabolismul!

foto prodiab.mdConsumul băuturilor carbogazoase dulci mai mult de 30 de zile constanst provoacă obezitatea. Cu toate acestea, puţini ştiu că acest efect se obţine într-un timp foarte scurt.

Metabolismul în corpul uman poate fi perturbat doar Doar o lună de consum regulat a băuturilor carbogazoase dulci, astfel încât acesta va lua energia necesară din zahărul conţinut în băutură şi va înceta să ardă grăsimile din organism.

”Atacul cu dulce” asupra metabolismului se poate lăsa cu consecinţe negative persistente, inclusiv creşterea zahărului din sânge și diabet de gradul II.

O astfel de dependenţă a metabolismului de consumul de băuturi carbogazoase a fost stabilită în cursul unui studiu în care voluntarilor li s-a propus timp de patru săptămâni să consume regulat băuturi carbogazoase dulci, notează Rador.

Drept urmare, chiar şi la oamenii aparent sănătoşi au apărut semne tipice pentru pacienţii cu obezitate şi diabet zaharat de gradul II. De aceea, experții recomandă insistent să reduceți consumul de băuturi carbogazoase dulci la minim.