Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Vâlcean arestat după ce a violat și amenințat mai multe luni la rând o minoră italiancă

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și polițiștii orașului Berbești din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea au pus în aplicare un mandat european de arestare, față de un bărbat, din localitatea Berbești, județul Vâlcea, urmărit internațional.
La data de 30 iulie a.c., polițiștii au pus în executare un mandat de arestare european, emis de autoritățile italiene, față de un bărbat, în vârstă de 46 de ani.

Acesta era căutat, în vederea arestării, pentru comiterea mai multor fapte de viol, constând în aceea că, în perioada decembrie 2020-martie 2021, în mai multe rânduri, acesta a amenințat o minoră, cu cuțitul și folosind forța a obligat-o să întrețină relații sexuale, împotriva voinței sale.

Bărbatul a fost prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Piteşti, care a dispus măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Argeș, urmând să fie îndeplinită procedura de extrădare către autoritățile judiciare din Italia.