Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Ministrul Educației vine vineri la Vâlcea

Ministrul liberal al Educației, Sorin Câmpeanu, vine la Vâlcea, pentru a promova și dezbate, cu profesori și elevi, proiectele și modificările legilor educaţiei, care în aceste moment se află în dezbatere publică.

Proiectul „România Educată” este un demers de politică publică, un argument pentru a construi şi o oportunitate pentru a dezvolta. În opinia ministrului, o schimbare a legilor educaţiei este necesară pentru că, în ultimii ani, rezultatele sistemului actual au nemulţumit pe toată lumea, iar analfabetismul funcţional a rămas constant sau chiar a crescut, ceea ce duce, evident, la rezultate slabe în materie de învăţare relevantă pentru o viaţă independentă şi deplină.

Conform programului afișat pe rețelele de socializare, ministrul Educației se afla vineri, cu începere de la ora 13.30, în Vâlcea la Colegiul Național ”Mircea cel Bătrân”.

”Dezbatere ref. legile educației cu cadre didactice și directori ai unităților de învățământ preuniversitar din județul Vâlcea / 12 August / orele 13.30-15.30 / Colegiul National „Mircea cel Bătrân” din Râmnicu Vâlcea / 200 participanți fizic și online; Dezbatere ref. legile educatiei cu reprezentanții Consiliului Național al Elevilor / 12 August / orele 15.30-18.30 / Colegiul National „Mircea cel Bătrân” din Râmnicu Vâlcea / 70 participanți fizic și online”, se arată în informare.