Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Detalii CUTREMURĂTOARE din rechizitoriul criminalului care și-a omorât nepoata de doar 2 ani

Procurorii din cadrul Tribunalului Vâlcea au dispus la data de 06.10.2022 trimiterea în judecată în stare de arest preventiv, a unui inculpat, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor asupra unui membru de familie.

Din rechizitoriul întocmit rezultă următoarea situație de fapt:

În noaptea de 10/11.09.2022, în jurul orelor 00:42, inculpatul în timp ce se afla la locuința sa din comuna Câineni, jud. Vâlcea, iritat de faptul că victima minora în vârstă de 2 ani și 11 luni luni (nepoata sa de soră, care îi fusese încredințată de părinții acesteia spre creștere și educare în lipsa acestora) plângea, acesta a exercitat cu intensitate acte de violență asupra minorei, respectiv a aruncat-o și a proiectat-o cu intensitate de ușa combinei frigorifice aflată în hol și, mai apoi, pe podeaua din ciment a încăperii, împrejurări în care victima a suferit un politraumatism cu traumatism cranio cerebral (cu hemoragie meningocerebrală) și traumatism abdominal (cu ruptură hepatică, contuzie renală dreapta și hemoperineu consecutiv), leziuni ce au condus la decesul victimei la data de 12.09.2022 la Spitalul de Pediatrie din mun. Sibiu, jud. Sibiu.

Dosarul a fost trimis spre competentă soluționare Tribunalului Vâlcea.

Precizăm că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instanță, spre judecare, situatie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.