Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

„VOTAŢI-L, E CEL MAI BUN!”

ÎNCREDERE. Apreciat şi iubit în Băile Olăneşti, candidatul Alianţei PSD + PNL la Primăria Băile Olăneşti, Sorin Vasilache, a bătut în lung şi-n lat străzile staţiunii,la sfârşitul săptămânii trecute, mergând din casă în casă împreună cu preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Ion Cîlea. Oamenii i-au primit pe cei doi social-democraţi cu braţele deschise, promiţând că le vor acorda votul lor de încredere la alegerile locale din data de 10 iunie 2012 şi-i vor susţine în toate demersurile lor.

Sorin Vasilache, primarul tuturor

Dorind parcă să îi dea o lecţie contracandidatului său Ioan Filip, privind modul în care se susţine o campanie electorală curată, pesedistul Sorin Vasilache, împreună cu preşedintele Ion Cîlea şi secretarul executiv Dumitru Persu i-au îndemnat pe oamenii din Băile Olăneşti să voteze aşa cum le dictează conştiinţa şi să nu pună preţ pe vorbele goale ale pedeliştilor şi pe pomenile electorale ale acestora. Sorin Vasilache le-a vorbit oamenilor despre necesitatea acordării unei atenţii sporite infrastructurii, turismului, educaţiei şi sănătăţii. Pentru toate problemele cu care se confruntă olăneştenii, candidatul Alianţei PSD+PNL, Sorin Vasilache, are soluţii şi programe viabile, pe care le va pune în practică încă din prima zi ca primar al staţiunii Băile Olăneşti. „A venit momentul ca Băile Olăneşti să se transforme într-o staţiune înfloritoare, într-o perlă a turismului vâlcean şi nu numai. Vorbele deşarte ale contracandidaţilor mei nu rezolvă problemele cu care staţiunea se confruntă, nu astupă gropile şi nu dau locuri de muncă oamenilor. Cred că toţi ne-am săturat de promisiunile făcute până acum, care nu au avut nicio finalitate. Eu nu vă promit nimic, ci vă propun un program pe care cu siguranţă, alături de preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Ion Cîlea, îl voi duce la îndeplinire” – le-a spus oamenilor Sorin Vasilache, candidatul PSD-PNL la Primăria Olăneşti.

Ion Cîlea îl susţine pe Sorin Vasilache

Activitatea de bază a oraşului Olăneşti este turismul, însă în ultimii ani autorităţile locale au eşuat în tentativa de a promova staţiunea în afara graniţelor judeţului sau a ţării. Zicala „omul sfinţeşte locul” joacă un rol crucial în această problemă, doar că până acum Olăneştiul nu a avut niciun primar care să pună mâna pe treabă şi să atragă cât mai mulţi turişti. Social-democratul Sorin Vasilache este decis să schimbe lucrurile în bine şi tocmai de aceea le propune locuitorilor un program de dezvoltare economică şi socială durabil şi bine ancorat în realitate. În demersurile sale, Sorin Vasilache este susţinut de preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Ion Cîlea. Şeful judeţului îi îndeamnă pe vâlcenii din Băile Olăneşti să voteze cu Sorin Vasilache pentru că se va bucura de tot sprijinul său pentru dezvoltarea staţiunii. „Staţiunea Olăneşti merită să aibă un primar care să-i redea demnitatea şi frumuseţea. Îi îndemn pe oameni să-l voteze pe Sorin Vasilache, pentru că acesta va avea tot sprijinul meu pentru dezvoltarea acestei staţiuni. Ca viceprimar el a demonstrat că ştie toate tainele administraţiei publice locale şi că se implică în toate problemele şi le rezolvă” – le-a spus Ion Cîlea locuitorilor din Băile Olăneşti.

Oamenii din Olăneşti, alături de Vasilache

Aşa cum spunea, oamenii din Băile Olăneşti i-au primit pe Sorin Vasilache şi Ion Cîlea cu încredere şi şi-au arătat devotamentul pentru doctrina social-democrată. Sătui deja de discursurile demagogice şi promisiunile fără acoperire ale pedeliştilor, oamenii le-au mărturisit că vor merge la vot şi vor pune ştampila pe cei trei trandafiri şi pe săgeata liberală. „Ne-au minţit destul până acum domne’, ne-am săturat. Ne-am săturat de pedelişti până peste cap. Ioan Filip a fost până acum subprefect şi nu a fost în stare să ne ajute cu nimic. Acum vine să ne ceară votul. Să-i fie ruşine! Îl vom vota pe Sorin Vasilache! El a fost alături de noi tot timpul” – ne-a spus tanti Măria, o doamnă din Olăneşti. Majoritatea celor cu care social-democraţii au stat de vorbă îi cunoşteau foarte bine pe Sorin Vasilache, Ion Cîlea şi Dumitru Persu. Performanţele acestora în diferitele activităţi pe care le-au întreprins de-a lungul timpului le-au adus notorietate, dar şi respectul şi admiraţia oamenilor. Acum, chiar dacă Sorin Vasilache este ţinta unor atacuri incalificabile din partea pedeliştilor, el nu ripostează în niciun fel, bazându-se pe munca sa de zi cu zi, dar şi pe încrederea şi simpatia pe care şi-a câştigat-o în rândurile oamenilor din Băile Olăneşti.

CLAUDIA STANCIU