Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VEZI AICI cine îl înlocuieşte pe Teodor Trancă la Consiliul Judeţean

Consilierul judeţean Teodor Trancă a fost condamnat, în data de 10 iunie 2015, definitiv la doi ani cu suspendare într-un dosar de corupţie, în care a fost acuzat de trafic de influenţă, alături de omul de afaceri Ovidiu Ciogescu. Candidat iniţial pe listele PPDD, Teodor Trancă a trecut, odată cu ordonanţa 55 privind migraţia aleşilor locali, cu arme şi bagaje la PSD. Numai că odată cu condamnarea cu suspendare, Teodor Trancă şi-a pierdut mandatul de consilier judeţean.

După mai multe tergiversări şi amânări, dar şi discuţii despre cine ar trebui să-l înlocuiască pe Trancă în CJ, lucrurile au fost tranşate. Amintim că la registratura Consiliului Judeţean Vâlcea au fost înregistrate două cereri pentru ocuparea locului rămas vacant. Una a fost depusă din partea PPDD central si este semnată de preşedintele Simona Mann, iar cealaltă de ocupantul locului 7 pe lista defunctului PPDD pentru Consiliul Judeţean Vâlcea.

Până la urmă, juriştii de la CJ Vâlcea au decis că adresa depusă de organizaţia de la Vâlcea cu susţinerea candidatului de pe locul 7 se încadrează în cerinţele legale, drept pentru care Ion Fălcuţă, fost cadru militar, acum la pensie, se va aşeza pe scaunul lăsat liber de Teodor Trancă