Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: arhiva Vocea Valcii

VESTE BUNĂ: Gheorghe Păsat nu se află pe lista de consilieri judeţeni a PNL VÂLCEA

Foto: arhiva Vocea ValciiCampania electorală pentru alegerile locale din iunie 2016 se apropie, iar liderii partidelor fac şi desfac liste cu consilieri locali şi judeţeni. De departe, informaţiile cele mai interesante sun cele cu privire la Consiliul Judeţean Vâlcea, unde bătălia este pe viaţă şi pe moarte. Practic, cei doi lideri vâlceni, de pe partea stângă, dar şi de pe cea dreaptă a eşicherului politic îşi pun la bătaie carierele politice şi atât Constantin Rădulescu, cât şi Cristian Buican şi nu îşi permit să promoveze pe locuri eligibile nişte „no-name-uri”, neaducătoare de voturi.

Deocamdată, am aflat cam care sunt opţiunile liberale pentru lista de la CJ Vâlcea şi marea ne-a fost mirarea când am observat că interimarul/urmărit penal Păsat nu se regăseşte pe această listă. Aşadar, cum este normal, cap de listă va fi Cristian Buican, urmat de Romulus Bulacu. Poziţia a treia ar putea fi adjudecată de unul dintre preşedinţii de Colegii, cel mai probabil Gheorghe Folea. Lista s-ar putea prezenta astfel: Ştefan Prală, Iuliana Moise şi Mihaela Andreianu. Mai apoi, tot pe locuri eligibile îi vom regăsi pe Dumitru Tărăşenie, Victor Stănculescu, Adam Jinaru şi Victor Popescu, toţi consilieri judeţeni în funcţie. Noutăţi în ceea ce priveşte lista liberală pentru CJ Vâlcea sunt Bogdan Popescu şi Samoil Vâlcu.

Cam acestea ar fi locurile eligibile, iar pe următoarele vor da din coate Remus Petrescu, Aurel Simion, Mircea Poenaru, precum şi tânăra speranţă liberală Roxana Călina.

În ceea ce-l priveşte pe Gheorghe Păsat, acesta nu se va regăsi pe listă deoarece are ceva probleme cu integritatea de când este urmărit penal.