Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

BREAKING NEWS: Rușine! Lui Prala i-au furat un vot

Ședință furtunoasă în această seară la fosta organizație județeană a PDL Vâlcea. Biroul Permanent Județean al PDL a supus la vot candidatura a doi membri pentru vicepreședinția Consiliului Județean Vâlcea, dacă vor fi în stare să-l debarce pe Dumitru Persu.

Deși până acum, se știa că singurul candidat vca fi secretarul general al partidului, Ștefan prală, pe ultima sută de metri, Romulus Bulacu a mai aruncat un candidat în luptă în persoana consilierului județean, Aurel Simion. Zis și făcut! Bulacu &co. știind că nu vor reuși să-l bata la vot pe Prală, au încercat să strângă rândurile, aducând la vot membri de mult uitați, care până acum nu au mai participat la ședință.

Mai mult, în cadrul acestei ședinței a mai fost validat și un nou membru, și cu toiate acestea, la primul vot a ieșit balotaj de 18 – 18. Total inexplicabil, dacă se ține cont de faptul că au votat 37 de persoane. În fine, s-a organizat al doilea vot și Aurel Simion a câștigat cu scorul de 19 la 18.

Contactat telefonic, Ștefanm prală ne-a declarat: „Nu am ce să comentez. A fost un vot dmeocratic. Am pierdut o bătălie. Mergem mai departe”.