Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: arhiva Vocea Valcii

ROMEO RĂDULESCU: Viitorul economic al Râmnicului, încotro?

Foto: arhiva Vocea ValciiCandidatul PSD pentru Primăria Râmnicu Vâlcea, deputatul PSD, Romeo Rădulescu, este interesat de opinia oamenilor de afaceri din municipiu în ceea ce priveşte o colaborare viabilă între administraţia publică locală şi mediul de afaceri. În acest sens, Romeo Rădulescu a iniţiat un forum de discuţii, care va avea loc în data de 7 aprilie, la Centrul de Afaceri Flandra – Vâlcea, începând cu ora 11:00. Candidatul PSD îi invită pe antreprenori la această întâlnire pentru a găsi împreună soluţii viabile.

„Aşa cum probabil resimţiţi în mod acut, economia oraşului nostru este un punct din ce în ce mai nevralgic. Principala cauză este lipsa de credibilitate care ne umbreşte viitorul.

Avem nevoie să fim solidari în efortul de a găsi idei şi formule viabile pentru dezvoltarea mediului de afaceri. Totodată, este extrem de necesar să lucrăm sistematic pentru a face din oraşul nostru un mediu atractiv pentru investitori.

Încotro ne îndreptăm? Ce planuri avem pentru a reclădi viitorul oraşului în care cresc copiii noştri?”, susţine deputatul Romeo Rădulescu.