Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Tinerii pesedişti au dus ajutoare în comuna Zătreni

Tinerii social-democraţi sunt puşi pe fapte mari anul acesta. Ei au decis să organizeze campanii umanitare în tot judeţul, ei urmând să-şi facă simţită prezenţa în toate localităţile Vâlcii. Startul campaniei a fost dat chiar în ziua de 22 iunie 2013, atunci când zeci de tineri ai organizaţiei Judeţeane a TSD Vâlcea, coordonaţi de preşedintele Lucian Rădulescu, s-au deplasat în comuna Zătreni pentru a duce ajutoare familiilor nevoiaşe. „Este o iniţiativă devenită deja tradiţie la noi şi mă bucur că Biroul Permanent a decis să vină în sudul judeţului. Lucian Rădulescu şi colegii de la judeţ au făcut un gest frumos, dar mai ales util şi sper că în măsura posibilităţilor, în următoarea perioadă să mergem şi în alte localităţi”- declaraţie Marian Geica, prim-vicepreşedinte TSD Vâlcea.

„PSD Vâlcea, prin tinerii săi, este un partid solidar cu cei aflaţi la nevoie” – preşedintele TSD Vâlcea

Trebuie menţionat însă că prima dată, tinerii pesedişti au poposit în Bălceşti, acolo unde au primit ajutorul seniorului Marin Victor, consilier judeţean PSD de două mandate.

Preşedintele TSD Vâlcea, Lucian Rădulescu, susţine că urmează ca zilele viitoare să meargă la Ştefăneşti, acolo unde va continua campania umanitară. „În Bălceşti, avem o organizaţie extrem de puternică asta pentru că aici seniorii şi tinerii lucrează într-adevăr în echipă, iar domnul Marin Victor îi ajută concret şi la obiect pe tinerii din PSD Bălceşti. La Zătreni am dus unor familii nevoiaşe în jur de 200 kg de produse alimentare, iar efortul financiar pentru strângerea acestor produse aparţine în exclusivitate Organizaţiei de Tineret, colegilor mei care din puţinul lor au ajutat nişte oameni necăjiţi din această localitate. Vreau să le mulţumesc tinerilor mei colegi care ar merita mai mult sprijin pe viitor pentru că în fond sunt simpli soldaţi ai partidului . La Zătreni avem o echipă bună de tineret, condusă de colegul nostru Popescu Marius – preşedinte TSD Zătreni şi Capră Mădălin- preşedinte PSD  Zătreni. O să vă ţinem la curent pentru că vom continua această campanie menită în final să arate că PSD Vâlcea, prin tinerii săi, este un partid solidar cu cei aflaţi la nevoie” – declaraţie Lucian Rădulescu Preşedintele Organizaţiei Judeţene TSD Vâlcea.

CLAUDIA STANCIU