Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Sorin Vasilache şi-a lansat candidatura în localitatea Cheia

ANGAJAMENTE. Social-democratul Sorin Vasilache şi-a lansat candidatura la Primăria Băile Olăneşti, în prezenţa a peste 400 de persoane din localitatea Cheia. Apreciat şi iubit de oameni, Sorin Vasilache a fost aplaudat la scenă deschisă în momentul în care şi-a ţinut speach-ul. Alături de el a venit şi deputatul Aurel Vlădoiu, cel care a fost mult timp primar al oraşului Olăneşti, şi care a promis că va face lobby la Parlamentul României pentru a aduce fonduri în vederea modernizării staţiunii.

Candidatul Alianţei PSD+PNL, Sorin Vasilache, a prezentat, în faţa celor peste 400 de persoane prezente, echipa de consilieri locali pentru Băile Olăneşti şi a vorbit despre priorităţile sale dacă va fi ales primar. Viceprimar al oraşului Băile Olăneşti de patru ani, Sorin Vasilache le-a demonstrat oamenilor că poate face lucruri bune pentru localitate, el fiind tot timpul în mijlocul comunităţii. Cu ocazia lansării candidaturii sale, Sorin Vasilache le-a lansat o provocare olăneştenilor din Cheia, aceea de a încerca împreună să modernizeze străzile oraşului, căminele culturale, şcolile, grădiniţele şi să atragă investitori pentru crearea unor noi locuri de muncă. În discursul său, Sorin Vasilache a pus accent pe proiectele ce intenţionează să le facă în Olăneşti, proiecte ce-şi vor găsi, cu siguranţă, finanţare şi care urmează să se implementeze în staţiune. „Am venit aici pentru a vă asigura că voi fi mereu aproape de dumneavoastră, în mijlocul dumneavoastră. Mă ştiţi bine pentru că, în ultimii patru ani cât am fost viceprimar, am fost la toate evenimentele, fie ele calamităţi naturale, incendii sau inundaţii şi nu m-am mişcat de acolo până nu m-am asigurat că totul este în regulă. A fost o atitudinea normală a mea, atitudine pe care o voi avea şi ca primar al acestui oraş. Sunt multe de făcut în oraşul Băile Olăneşti şi în localitatea Cheia. Prioritar pentru noi este reabilitarea Căminului Cultural, pentru care am făcut un proiect în anul 2010 şi nu a fost finanţat. Acum am reuşit însă să obţin această finanţare şi lucrările, vă garantez, vor începe în luna iulie, pentru a ne putea desfăşura evenimentele în condiţii normale. O altă prioritate o constituie alimentarea cu apă şi introducerea reţelei de canalizare, un proiect care este în derulare şi care, vă promit, că va fi dus la îndeplinire. Cunosc foarte bine şi problema infrastructurii stradale şi ştiu că străzile adiacente trebuie refăcute. Vă asigur că voi iniţia un proiect pentru toate aceste străzi şi se vor executa betoane, asfalt, rigole şi transversări pentru preluarea apelor pluviale. Nu vă spun lozinci, toate proiectele pe care le voi iniţia vor avea finanţări de la Guvernul României. Pentru că, după mulţi ani, avem un culoar politic favorabil şi mă refer aici la faptul că la conducerea Consiliului Judeţean Vâlcea se află Ion Cîlea, care este alături de noi şi ne ajută, dar şi că la conducerea ţării este un Guvern USL. Împreună cu dumnealor, proiectele iniţiate de mine ca primar al oraşului Băile Olăneşti vor lua viaţă. A venit timpul ca şi în localitatea Cheia şi în staţiunea Băile Olăneşti să se întâmple ceva” – a spus candidatul Alianţei PSD + PNL, Sorin Vasilache.

„Voi fi al doilea primar în Băile Olăneşti dacă îl votaţi pe Sorin Vasilache” – Aurel Vlădoiu

Prezent la lansarea candidaturii viceprimarului Sorin Vasilache a fost şi deputatul PSD, Aurel Vlădoiu, acesta fiind foarte îndrăgit de olăneşteni. Parlamentatul vâlcean a declarat că are încredere deplină în Sorin Vasilache şi că-l va susţine în tot ce întreprinde. „Vreau să vă spun că pe tânărul Sorin Vasilache eu l-am susţinut şi l-am promovat şi în anul 2008, atunci când a candidat prima dată la Primăria Băile Olăneşti. Ca şi atunci, am încredere deplină în calităţile sale de primar, iar cei patru ani cât a fost viceprimar al oraşului Olăneşti mi-a demonstrat că este un profesionist şi că ştie foarte bine tainele administraţiei publice locale. Cunoscând toate proiectele începute, poate multe sunt demarate de el, e bine ca Sorin Vasilache să fie ales primar şi el să continue ceea ce trebuie pentru Olăneşti. Eu m-am angajat că dacă va fi ales primar, eu voi fi un fel de al doilea primar şi am să-l ajut cu toate proiectele şi cu experienţa pe care o am. Vă spun sincer că acum, cu guvernul pe care-l avem, al USL, şi cu Parlamentul care este majoritar USL, putem să facem ceva benefic pentru staţiunea Băile Olăneşti” – a spus deputatul PSD, Aurel Vlădoiu.

CLAUDIA STANCIU