Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto: psnews.ro

Sebastian Ghiță a luat foc după ultima „reușită” a tehnocraților

foto: psnews.roDeputatul Sebastian Ghiță a avut o reacție extrem, de dură, după ce de la Guvern s-a anunțat că a picat sistemul la Fondurile Europene. Ghiță a susținut că ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, a făcut praf acest domeniu și apoi a plecat 10 zile în concediu, în plină perioadă de criză, pe motto-ul ca țara arde şi baba se pieptănă!

”Tara arde, absorbția e ZERO iar Ghinea a plecat în concediu. Am avut ieșiri publice și poziții publice pe anumite subiecte în acești 4 ani pentru că sunt adeptul comunicării directe și al construcției. Am dorit să fac același lucru cu actuala echipa de tehnocrați.

Cei de la cabinetul Prim Ministrului Cioloș și din jurul său au fost receptivi și s-au consultat pe probleme speciale cu cei care am lucrat în perioada Guvernului Ponta. Alții mai agresivi și mai predispuși la ura precum Ghinea nu au dorit să aibă nici un dialog. Astăzi vedem rezultatele muncii lor: ZERO absorbție fonduri europene în 2016 din exercițiul UE 2014 – 2020.” a declarat deputatul pentru stiripesurse.ro.