Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Sami Vâlcu o atacă pe Macovei: „Trebuia să îşi vadă lungul nasului”

Fostul deputat de Vâlcea, actualmente prim-vicepreşedinte al PDL Vâlcea, Sami Vâlcu, nu vede cu ochi buni candidatura la preşedenţie a europarlamentarului Monica Macovei: „Dacă îşi dorea aşa de mult să candideze, trebuia să se înscrie în sondajul inter acum un an nu pe ultima sută de metri. Cine e Macovei să facă ce vrea în pardi? Probabil că ne va încurca, candidatura dânsei bulversează electoratul de dreapta. PDL a făcut-o om, a scos-o europarlamentar, altfel cum ajungea acolo? Nu îmi pare rău că i-am făcut campanie dar nu o înţeleg, sincer. Ar fi trebuit să îşi vadă lungul nasului. În fine, cred că ar trebui să fie sfătuită şi determinată să renunţe la candidatură dar nu cred că acest lucru se va întâmpla. O femeie când îşi pune în gând ceva e mai greu să o faci să dea înapoi. Mai ales când e vorba de lucruri rele..:”

„E dreptul oricui să candideze” – Cosmin Constantinescu

De partea cealaltă, consilierul local al PDL, Cosmin Constantinescu, spune că îi respectă decizia Monică Macovei: „Am aflat şi eu din presă, nu ştiam. Am înţeles că are alături şi un grup de susţinători. E dreptul dânsei să candideze, îi respect decizia, o sonsider membru PDL. E clar că se fragmentează electoratul de dreapta dar asta numai în primul tur de la prezidenţiale. În turul secund, un om de dreapta rămâne de dreapta, niciodată nu îl va putea sprijini pe Ponta de exemplu.”

„A aruncat pisica, nu va candida” – Romeo Rădulescu

Deputatul Romeo Rădulescu nu crede că Monica Macovei va ajunge să candideze pentru funcţia de preşedinte al României: „A vrut să fie inclusă în sondajele interne, nu a fost lăsate şi cred că de asta a aruncat pisica. E drept că trebuia să se înscrie acum un an dar înţeleg că atunci a avut ceva justificări. Nu cred că va ajunge să candideze, doar anunţă acum ca să plătească ceva poliţe. E clar, noi mergem cu Johannis, nici nu e bine să tot bulversăm electoratul de dreapta. Oricum, chiar dacă va candida, Monica Macovei nu contează la nimic, nu sare de 1%”.