Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto arhiva Vocea Valcii

S-a declanşat LUPTA POLITICĂ în PSD Vâlcea: Rădulescu şi Coca, candidaţi oficiali

foto arhiva Vocea ValciiCompetiţie în interiorul PSD Vâlcea. Pentru şefia organizaţiei judeţene a PSD şi-au anunţat deja candidaturile doi lideri social-democraţi: preşedintele interimar Constantin Rădulescu, dar şi senatorul pe Colegiul Bălceşti, Laurenţiu Coca.

Acesta şi-a anunţat candidatura chiar în mijlocul întâlnirii pesediştilor vâlceni cu Liviu Dragnea.

„PSD Vâlcea este o organizaţie bine structurată, bine aşezată, dar care se află acum într-o competiţie. Va urma conferinţa judeţeană de alegeri, domnul Costi Rădulescu şi-a anunţat candidatura, iar, acum, în sală şi-a anunţat intenţia de a candida şi domnul senator Coca. În acest moment, avem doi candidaţi.

Îi rog priteneşte ca această competiţie să nu depăşească un nivel de rivalitate firesc. Sunt convins că amândoi vor avea înţelepciunea necesară să ştie să discute cu oamenii.

Le-am cerut să organizeze conferinţa judeţeană mai devreme. Pentru noi, cei de la centru, este important ca luna septembrie să găsească partidul cu toate competiţiile interne finalizate”, a spus Liviu Dragnea la finalul întâlnirii cu social-democraţii vâlceni.

Costi Rădulescu e fair-play

Actualul preşedinte interimar al PSD Vâlcea, deputatul Constantin Rădulescu, a salutat candidatura senatorului Coca, subliniind că această conferinţă de alegeri nu este o confruntare şi că decizia le aparţine delegaţilor care vor vota.

„Îi doresc succes lui Laurenţiu Coca pe care îl ştiu de 20 de ani şi cred că este unul dintre colegii valoroşi care trebuie să rămână aproape de decizia politică şi după aceste alegeri!

După cum am mai spus-o, eu nu aştept Conferinţa ca pe o confruntare. Colegii delegaţi vor alege şi vor decide cum va arăta viitoarea echipă de conducere a PSD-ului la Vâlcea!

Mai avem încă de ţinut conferinţe în teritoriu şi după aceea vom vedea când ţinem alegerile la judeţ!

Trebuie încheiat rapid şi acest episod pentru că, personal, cred că trebuie dat cât mai repede startul pregătirii pentru alegerile din anul 2016 – alegeri locale şi parlamentare.

Asta este tot ce voi comenta până la momentul votului, voi respecta decizia colegilor mei luată în cadrul Conferinţei şi cred în continuare în ceea ce am mai spus: politica nu trebuie să transforme oamenii în duşmani!

În rest…repet…PSD Vâlcea trebuie să intre cât mai repede în procesul de pregătire al alegerilor!” – a declarat Constantin Rădulescu.