Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Romeo Rădulescu vrea Transalpina în strategia de dezvoltare a Vâlcii

Deputatul Romeo Rădulescu vrea să introducă pârtia de schi de la Obârșia Lotrului, DN7 A și Transalpina în strategia de dezvoltare a județului Vâlcea. Deputatul vâlcean a participat la dezbaterea care a avut loc în data de 23 iulie 2015 la sediul Consiliului Județean Vâlcea.

În opinia parlamentarului vâlcean este necesară integrarea acestor trei mari obiective în strategie. Romeo Rădulescu a mai spus că pentru a permite dezvoltarea acestor zone este nevoie de infrastructură și că el va depune toate eforturile pentru a susține realizarea acestui deziderat.

La dezbatere au participat peste 55 de persoane, exponenţi ai societăţii civile, parlamentari, directori ai instituţiilor publice, delegaţi ai unităţilor administrative-teritoriale din judeţ şi reprezentanţi ai direcţiilor de specialitate din Consiliu. Ședința a fost prezidată de președintele interimar al CJ Vâlcea, Gheorghe Păsat.

Observaţiile formulate de participanţi vor fi preluate în cuprinsul Strategiei, urmând ca forma finală a acesteia să fie supusă aprobării Consiliului Judeţean Vâlcea în şedinţa ordinară de la sfârșitul lunii iulie 2015.