Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Romeo Rădulescu despre şedinţa CJ: „Am constatat că asist la o plenară CC al PCR”

Deputatul PDL, Romeo Rădulescu, a rămas cu un gust amar de la şedinţa Consiliului Judeţean de vineri, 28 martie a.c., când s-au împărţit fondurile pentru primăriile din Vâlcea. Acesta a declarat că n-a văzut în viaţa lui atâta bătaie de joc şi debandadă. Rădulescu este de părere că Ion Cîlea este incapabil să stăpânească instituţia.

„Am fost şi eu la şedinţa de CJ şi chiar nu mi-a venit să cred. Eu înţeleg că lumea protestează şi dacă vă aduceţi aminte acum o jumătate de an am protestat şi noi în CL cu tricouri, dar n-a ţipat nimeni. Pur şi simplu oamenii au venit îmbrăcaţi cu acele tricouri, s-au aşezat pe locurile lor şi şi-au văzut de treabă. Ceea ce am văzut cu toţii azi la CJ a fost o bătaie de joc faţă de alegători. Cu toţii ne întrebăm de ce clasa politică este privită atât de prost. Păi normal dacă oamenii politici stau o jumătate de oră să se certe, să se înjure şi să-şi dea cu pancartele în cap în CJ, eu trag două concluzii: unii au venit puşi pe scandal, iar preşedintele CJ Ion Cîlea nu ştie să stăpânească instituţia. Nu este normal ca într-o instituţie publică să se întâmple aşa ceva.

După ce s-a terminat incidentul, am constatat că, de fapt, era o plenară a CC al PCR. Acolo unde un singur om vorbeşte şi toată lumea ridică mâna. N-am mai văzut o asemenea şedinţă, să se desfăşoare în termenii aceia despotici. Era Vodă în capul mesei, care împărţea bani şi sarcini. Acesta a fost şi motivul pentru care am părăsit şedinţ” – a precizat Romeo Rădulescu, ujitând probabil că şi colegii lui de judeţ au ridicat mâna la propunerile lui Ion Cîlea.