Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Romeo Rădulescu atacă la baionetă

Deputatul PDL lansează un tir de acuze la adresa unor foşti sau actuali colegi de partid şi ruptura pare iminentă n fostul primar spune că va duce o luptă de gherilă şi nu părăseşte formaţiunea democrat-liberală

La o zi distanţă după ce Biroul Politic Judeţean al PDL Vâlcea a ales un preşedinte interimar al organizaţiei municipale, consilierul local Grig Crăciunescu, deputatul Romeo Rădulescu a lansat un atac dur la adresa unor foşti sau actuali colegi de partid. Vă reamintim că organizaţia municipală a fost dizolvată de BPJ la câteva zile după alegerile europarlamentare. Dar iată ce a declarat parlamentarul vâlcean…

…despre Romulus Bulacu

„E o nouă funcţie la PDL Vâlcea, baronul de Vaideeni, care nu se implică şi trădează şi care vrea mereu să fie în funcţie. Primul este Romulus Bulacu. A ajuns preşedinte cu ajutorul organizaţiei municipale, formată din nişte oameni, normal. Nu regret că l-am susţinut atunci, mă bucur că i-am văzut adevărata faţă. La ultima discuţie Bulacu pe bărbaţi i-a făcut beţivi şi pe femei ţărănci proaste. Un om care ajunge în această postură nu merită să fie preşedinte de partid. Vom vedea”

… despre Grig Crăciunescu

„Grig Crăciunescu, al doilea baron de Vaideeni, a fost membru la două partide, venea la noi la şedinţă, dar era şi la UNPR şi poate intra în cartea recordurilor cu cel mai scurt mandat de viceprimar, de 48 de ore. La şedinţă se pregătise un vot secret în care urma să se voteze între mine şi Grig. Nu puteam să particip la această mascaradă pentru că cei doi baroni de Vaideeni promovează non-valorile. Oricum, Grig este o marionetă, îmi pare rău de el”.

… despre Mircia Gutău

„La PDL este o conducere supusă sută la sută infractorului Gutău pe care o să-l vedeţi de acum în colo la sediul PDL cum îi pune pe toţi la zid. El este în spate a tot ce s-a întâmplat în ultima perioadă. O să nege implicarea lui Gutău dar uită că pe mine mă cunoaşte multă lume şi am primit multe telefoane de la persoane care îmi spuneau că s-au întâlnit pe colo, pe colo. Oricum, la primăria Râmnicului au fost multe lucrări făcute fără bază legală înainte să vin eu primar. Fără nicio hârtie, fără nicio autorizaţie. Au fost făcute cu girul lui Mircia Gutău. Când mă duceam şi spuneam că nu e în regulă mi se spunea că o să decid eu când voi fi eu primar.”

…despre Dragoş Constantinescu

„Părinţii nu îi alegi, cu ei te naşti. Dragoş Constantinescu şi-a pus în situaţie de incompatibilitate copilul, pe Cosmin. Vă daţi seama ce părinte este dacă nu a fost la nunta copilului şi nu şi-a văzut nepotul de un an de zile. Dacă jocurile politice sunt mai importante decât un copil şi un nepot ce să mai spun eu…”

… despre Bebe Ungureanu

„Linia partidului e dată de Bebe Ungureanu, acela care punea afişe la prefectură prin care nu aveau voie să intre oamenii care miroseau urât. Poate nu miroseau a parfum scump, dar sută la sută acei oameni munciseră ca el să ajungă prefect. Munceau cinstit pentru că tot mai mulţi oameni muncesc cinstit.”

… despre Dorel Jurcan

„Nu am nimic să-i reproşez. Este unul dintre puţinii oameni din Biroul permanent Judeţean, care a avut o atitudine elegantă în ultima perioadă. A fost echilibrat, ca de obicei”

… despre Anuţa Handolescu

„Chiar nu ştiu dacă a avut un rol în ecuaţia dizolvării. La partid am văzut-o foarte, foarte rar. La ultima şedinţă a fost, însă, normal”

… despre lupta de gherilă

„Eu nu plec din PDL, ca o concluzie, continui să duc o luptă de gherilă, sunt membru de 11 ani şi nu cedez. Mă poate exclude numai Biroul Permanent Naţional. Sunt alături de mine foştii membri ai Biroului Permanent Municipal, dar şi oameni de la judeţ cărora le e frică, însă, să se exprime. Eu voi lupta pentru acei oameni care au muncit când nimeni nu mai voia să audă de PDL şi când unii dintre cei din actuala conducere stăteau mai mult pe la UNPR şi oricum nu făceau nimic pentru partid. Oricum, am contestat decizia de dizolvare a organizaţiei municipale”.

… despre noul Birou Permanent Municipal

„Noua conducere este formată din trădători. Din noua echipă fac parte slugarnicii şi oamenii care nu fac treabă şi care nu cunosc nici cartierele oraşului. Sunt şi oameni care au trădat PDL-ul şi care vor mai trăda. Eu nu puteam să fiu într-o organizaţie unde toată lumea trădează, de asta am părăsit şi şedinţa BPJ. Şi altceva, toţi sunt şantajabili. Ştiu şi cine şi cu ce îi şantajează dar acum nu pot spune. Probabil nu voi spune niciodată”.