Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

PSD reînfiinţează şcoala de partid

REFORMAREA CLASEI POLITICE. Liviu Dragnea, secretarul general al PSD, a anunţat, în cadrul Conferinţei Judeţene a PSD Vâlcea, că va reînfiinţa şcoala de partid. El susţine că s-a săturat ca România să fie condusă de oameni de genul democrat-liberalului  Marcel Hoară, secretar de stat în Ministerul Economiei, amestecat în  afaceri oneroase. Dragnea a subliniat că viitorul României depinde de aceste şcoli de partid, care vor avea ca scop  formarea unei clase politice profesioniste.

Secretarul general al social-democraţilor, Liviu Dragnea, a declarat sâmbătă, în faţa a peste 700 de persoane participante la  Conferinţa  Judeţeană a PSD Vâlcea, organizată pentru alegerea unei noi structuri de conducere, că una dintre priorităţile partidului o reprezintă reînfiinţarea „şcolii de partid”. Dragnea a declarat că desfiinţarea acestor  şcoli de partid a facilitat accesul unor persoane de o calitate îndoielnică, atât profesional cât şi moral, în funcţiile importante ale statului. Secretarul PSD  a lăsat să se înţeleagă că actuala conducere a PSD s-a săturat de nonvalorile din partid, care l-au dus în opoziţie şi vrea ,,sânge proaspăt”, nealterat de vechile tare, corupţie, clientelism etc.

„Vreau să reînfiinţez şcoala de partid. Pentru  a avea o societate sănătoasă, avem nevoie de  oameni pregătiţi în funcţiile cheie ale organizaţiilor şi structurilor administrative ale României. Şi aici un rol important îl vor avea organizaţiile de tineret. Ne trebuie o adevărată şcoală pentru a evita cazuri de oameni care conduc în genul Hoară. Orice om pe care PSD îl va propune într-o funcţie trebuie să aibă pregătirea necesară pentru ocuparea funcţiei respective. Organizaţiile de tineret trebuie să se ocupe de acest lucru la modul foarte serios, pentru că  PSD vrea un viitor în care copilul să aibă o copilărie lipsită de griji, elevul să înveţe într-o şcoală care nu produce tâmpiţi, tânărul să-şi găsească un loc de muncă pe baza pregătirii sale, omul de afaceri să nu fie nevoit să aducă ofrande clientelei politice pentru a se descurca în această ţară”, a subliniat  Liviu Dragnea.

•DANA NEDESCU