Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Primarul Nicolae Voicescu este campion al proiectelor pentru modernizarea localităţii Fârtăţeşti

EFICIENŢĂ. Contribuind eficient la modernizarea comunităţii pe care cu succes o conduce de peste 15 ani, Nicolae Voicescu a devenit unul dintre primarii emblemă ai judeţului Vâlcea, el reuşind să-şi mulţumească de fiecare dată alegătorii cu proiectele sale îndrăzneţe.

Primar în localitatea Fârtăţeşti încă din anul 1997, Nicolae Voicescu şi-a demonstrat din plin calităţile de gospodar. El este considerat de concetăţeni un om de bine, receptiv la nevoile altora, ale cetăţenilor care i-au dat votul, dorindu-şi să se implice, în permanenţă, în viața comunității pe care o conduce. Social – democratul Nicolae Voicescu a făcut dovada în cei cincisprezece ani de când a fost ales edil că într-o administraţie cu adevărat performantă faptele sunt infinit mai importante decât vorbele. Contribuind eficient la modernizarea comunităţii din care face parte, Nicolae Voicescu a devenit unul dintre primarii emblemă ai judeţului Vâlcea, el reuşind să-şi mulţumească de fiecare dată alegătorii cu proiectele sale îndrăzneţe. El este convins că o comunitate se poate dezvolta şi moderniza doar cu ajutorul unor proiecte viabile, iar de aceea în ultimul mandat el a iniţiat şi finalizat în jur de 30 de proiecte, transformând localitatea într-una din cele mai frumoase din Vâlcea. Una dintre cele mai importante investiţii este asfaltarea drumului Giuleşti – Dozeşti – Căţetu, pe o lungime de 11,5 kilometri. De asemenea printre alte proiecte se numără: construirea Bisericii Sf. Mihail şi Gavril în satul Giuleştii de Sus, construirea unui parc de odihnă şi recreere cu locuri de joacă şi spaţii de agrement în satul Rusăneşti, construirea unei baze sportive multifuncţionale tip 2 pentru fotbal, volei, baschet şi tenis de câmp, demararea lucrărilor de construire a unui centru social în satul Giuleşti, asfaltarea drumului comunal Fârtăţeşti-Valea Ursului-Dozeşti în lungime de 5,458 kilometri, precum şi construirea unei alte baze sportive multifuncţionale  pentru fotbal, volei, baschet şi tenis de câmp în satul Dozeşti.

Sănătatea oamenilor din Fârtăţeşti mai presus de orice

Pentru primarul Nicolae Voicescu necesităţile oamenilor sunt o prioritate şi tocami de aceea a încercat, prin proiectele promovate, să sară în ajutorul cetăţenilor din Fârtăţeşti. El a pus mare preţ pe sănătatea populaţiei şi tocmai de aceea a luat decizia de a înfiinţa mai multe cabinete medicale, precum şi farmacii, pentru ca oamenii să nu mai fie nevoiţi să meargă în oraş pentru a beneficia de aceste facilităţi. Printre alte proiecte cu care se poate mândri şi care le-a facilitat viaţa concetăţenilor săi se numără: achiziţionarea fostului magazin Giuleşti pentru modernizare şi transformarea lui în cămin cultural, înfiinţarea serviciului de colectare a gunoaielor, construirea unei reţele de canalizare pe o lungime de 26 kilometri, modernizarea căminului cultural în satul Fârtăţeşti, înfiinţarea Farmaciei Umane în satul Fârtăţeşti, înfiinţarea Cabinetului stomatologic în satul Fârtăţeşti, înfiinţarea farmaciei veterinare în satul Fârtăţeşti, continuarea lucrărilor de construcţie a Bisericii Sf. Mihail şi Gavril în satul Dejoi, pietruirea drumului sătesc ce leagă satul Fârtăţeşti cu Biserica Schit, extinderea reţelei de apă în satul Giuleştii de Sus, construirea unei clădiri a ISU şi Evidenţa populaţiei în curtea Primăriei, extinderea reţelei de alimentare cu apă în satul Afînata, achiziţionarea celui de-al treilea microbuz şcolar, renfîinţarea echipei de fotbal “Cerna Fârtăţeşti”, aprobarea Proiectului “Înfiinţare sistem de apă potabilă,  canalizare şi epurarea apei menajere pe o lungime de 11 kilometri în satele Becşani, Nisipi, Gârnicet, Dejoi şi Sotani, aprobarea construirii pistei de biciclete pe o lungime de 10 kilometri, în satele Fârtăţeşti, Giuleşti şi Rusăneşti, precum şi aprobarea asfaltării a 16,169 kilometri de drum în satele Giuleştii de Sus, Afînata, Giuleşti (Cocorăşti), Becşani, Nisipi, Dejoi, Sotani, Fârtăţeşti (Sălişte), Cuci şi Seciu.

CLAUDIA STANCIU