Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto PSD Valcea

Peste 90 de social-democraţi din VÂLCEA la Congresul PSD

foto PSD ValceaLa Congresul PSD de la Sala Palatului din Bucureşti, care a avut loc duminică, 18 octombrie a.c., preşedintele PSD Vâlcea, deputatul Constantin Rădulescu, a condus o numeroasă delegaţie din Vâlcea, peste 90 de persoane, formată din primari, preşedinţi de organizaţii, consilieri judeţeni şi locali, precum şi membri din organizaţiile de tineret, femei şi pensionari.

Deputatul Constantin Rădulescu a sosit la congres însoţit de preşedintele executiv George Mihăilescu, primarul interimar Ion Gigi Matei, de secretarul executiv, senatorul Laurenţiu Coca, precum şi de preşedintele organizaţiei de femei, Daniela Oteşanu.

Întâlnirea cu pesediştii din Vâlcea a fost una cordială, iar o echipă de tineri din stafful PSD Vâlcea s-a ocupat de primirea şi distribuirea materialelor pentru Congres.

Preşedintele Rădulescu ne-a spus că echipa de la Vâlcea îi susţine pentru posturile de vicepreşedinţi pe Nicolae Bănicioiu şi pe Olguţa Vasilescu, iar pentru postul de preşedinte executiv de Valeriu Zgonea.

„Mă bucur foarte tare şi le mulţumesc colegilor vâlceni prezenţi la acest congres. Este un congres unde s-au luat decizii importante despre care vom discuta şi noi la Vâlcea. După acest congres, vom avea ca principală preocupare stabilirea procedurii de selectare a celor care ne vor reprezenta în alegerile locale şi, totodată, personal, voi propune măsuri clare de evaluare a fiecărei organizaţii pe care o avem în judeţ, pentru că vreau să ştiu foarte clar cu ce forţe intrăm în luptă, iar unde avem de îndreptat ceva, să o facem rapid.

Avem o echipă valoroasă la Vâlcea şi de mâine intrăm în dispozitiv de pregătire a organizaţiei pentru alegerile locale”, susţine preşedintele PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu.