Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: PSD Valcea

DANIELA OTEŞANU: Congresul PSD, moment istoric pentru partid!

Foto: PSD ValceaDaniela Oteşanu, preşedintele organizaţiei de femei a PSD Vâlcea, a participat, alături de colegele sale la Congresul PSD din data de 18 octombrie a.c., mizând pe o schimbare concretă şi radicală a modului de a face politică pe partea stângă a eşicherului politic. Daniela Oteşanu a spus, la finalul discursurilor liderilor PSD că aceştia au transmis mesaje importante precum debaronizarea partidului, condamnarea comunismului, precum şi revizuirea Constituţiei, mesaje de care trebuie să se ţină cont în viitor.

„Am participat, alături de cei 90 de delegaţi vâlceni, la Congres şi am găsit o atmosferă care mi-a plăcut: oameni dornici de progres, relaxaţi, dar şi determinaţi să facem o treabă bună în anul electoral 2016. Anul 2016 va fi unul decisiv pentru PSD şi toţi cei care suntem social-democraţi trebuie să muncim mult pentru ca procentul partidului să fie unul cât mai mare.

Mesajul care s-a desprins de la toţi vorbitorii a fost de unitate, solidaritate şi continuitate, precum şi de susţinere a guvernului Ponta”, ne-a declarat Daniela Oteşanu.