Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: Vocea Valcii

MIRCIA GUTĂU: Cei care au dus TIR-uri de calorifere la CET GOVORA ar trebui să tremure! De frică, nu de frig!

Foto: Vocea ValciiFostul primar al Râmnicului, Mircia Gutău, a comentat, zilele trecute, situaţia creată la CET Govora şi implicarea fostul director Bălan în dosarul senatorului PSD Şova, susţinând că el crede în nevinovăţia lui Mihai Bălan. Mai mult, Gutău a precizat că fostul manager de la CET a fost supus unor presiuni politice şi că acesta va spune întregul adevăr procurorilor DNA.

De asemenea, Gutău profeţeşte zile grele pentru cei care au făcut afaceri la CET deoarece, conform acestuia, în perioada care va urma, vor apărea pe piaţă informaţii despre afacerile lor.

„Vor apărea multe lucruri despre CET. Cu tot regretul pentru fosta conducere, pentru că sunt convins că nu are nicio vină, a fost supusă unor presiuni politice inimaginabile. Până la urmă, aceşti oameni vor spune doar adevărul în faţa procurorilor. Vor spune cine sunt cei care au făcut aceste presiuni, iar eu sunt convins că mulţi din Vâlcea nu dorm bine. Vor apărea foarte multe facturi ale unora care au dus zeci de utilaje cumpărate cu câteva mii de euro şi date pe zeci de miliarde. Sunt alţii care au dus calorifere luate cu 80 de lei şi date cu 300. TIR-uri de calorifere! Cei din interior sunt cei care scot aceste informaţii”, a spus Mircia Gutău.