Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Mihaela Andreianu, reconfirmată în fruntea femeilor liberale

Conferinţa teritorială de alegeri a OFL Vâlcea, care s-a desfăşurat duminică, 6 iulie a.c. în incinta Teatrului Anton Pann, s-a bucurat de prezenţa preşedintei femeilor liberale pe ţară, Lucia Varga, dar şi vicepreşedinta Ştefania Duminică. De asemenea, la alegeri au mai participat Cristian Buican, preşedintele PNL Vâlcea, precum şi alţi lideri liberali cum ar fi Jean Decuseară, Victor Popescu, Ilie Fîrtat, Gheorghe Folea.

Cu această ocazie, au avut loc alegeri pentru preşedinţia OFL, dar şi pentru componenţa Biroului Politic Teritorial al OFL Vâlcea. De asemenea, s-au prezentat raportul de activitate şi raportul administrativ al OFL Vâlcea de la ultima Conferință teritorială și până în prezent. Pentru şefia OFL Vâlcea a existat un singur candidat Mihaela Andreianu, care şi-a mai adjudecat încă un mandat de 4 ani în fruntea femeilor liberale.

„Le mulţumesc tuturor pentru votul de încredere. Împreună am făcut lucruri minunate şi sunt convinsă că am aliate de nădejde în lupta politică ce va urma. Avem responsabilitatea de a crea un puternic partid de dreapta care să facă faţă unui PSD umflat peste măsură” – a spus Mihaela Andreianu.