Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

George Popolan, noul şef al tinerilor liberali din Vâlcea

De săptămâna trecută, primarul Comunei Dăeşti, George Popolan, este noul şef al Tineretului Naţional Liberal din Vâlcea. „Este adevărat, am ajuns la un numitor comun şi l-am numit pe George preşedinte interimar al TNL. Eu am rămas în Biroul Permanent Naţional al TNL şi îl sprijin în continuare pe George. Împreună am refăcut şi biroul de la Vâlcea, în mare parte este identic cu cel vechi, nu mai fac parte doar tinerii care au trecut de 35 de ani. Primul obiectiv este acela de a pregăti alegerile pentru funcţia de preşedinte al României care vor avea loc noiembrie”, ne-a declarat fostul preşedinte interimar al tinerilor penelişti, consilierul judeţean Victor Popescu.

Noul preşedinte, George Popolan, spune că ştie ce are de făcut în perioada imediat următoare: „Trebuie să facem organizaţii peste tot în judeţ şi să le dezvoltăm pe cele care există acum. În acest timp vom purta discuţii şi vom avea acţiuni comune cu organizaţia de tineret de la PDL, astfel încât unificarea să fie lină şi fără probleme. Vom avea cel puţin două întâlniri lunare comune.”

În ceea ce priveşte alegerile interne de la TNL, Popolan crede că sunt şanse minime să mai fie până la unificarea dreptei: „Statutul PNL spune că astfel de alegeri nu se pot face cu mai puţin de şase luni înainte de un scrutin electoral. Cum alegerile prezidenţiale sunt în noiembrie, nu mai e timp. Cred că nici nu ar mai avea rost din moment ce unificarea dreptei este aproape, vor fi atunci alegeri comune”. În mod normal actualul preşedinte interimar al TNL Vâlcea nu va putea participa la alegerile comune pentru că în curând va împlini vârsta 35 de ani, vârsta limită pentru a activa în organizaţia de tineret.