Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

MASON, ales preşedinte al CJ Vâlcea de „grupurile de interese de tip mafiot” din PNL

În urmă cu doar câteva zile, într-una din multele şedinţe ale Consiliului Judeţean Vâlcea, supărat nevoie mare că a fost trădat de colegii săi din PNL, masonul Gheorghe (Gică) Păsat şi-a vărsat năduful chiar în plenul şedinţei. În fapt, Păsat aflase că în noaptea respectivă (este vorba de duminică spre luni, 14-15 decembrie 2014) liderul PNL Vâlcea, Cristian Buican, negociase la o partidă de vânătoare să-l susţină pe Adam Jinaru pentru interimatul preşedinţiei Consiliului Judeţean, aruncându-l pe el, la coşul de gunoi al politicii, ca pe un măr stricat.

Cu ochii bulbucaţi şi cu spume pe gură, Gică Păsat a luat cuvântul în şedinţă şi a declarat că în interiorul PNL Vâlcea îşi fac jocurile anumite „grupuri de interese de tip mafiot”, referindu-se chiar la colegii săi de partid. „Vreau să fac o precizare, consider eu, foarte importantă: niciodată nu voi accepta să fiu o marionetă şi să reprezint interesele unor grupuri de interese de tip mafiot, grupuri care mişună prin zona noastră” – a spus atunci Păsat.

Ei bine, vineri, 19 decembrie 2014, aceiaşi colegi liberali, membrii sau marionete ale „grupurilor de interese de tip mafiot”, şi cu binecuvântarea lui mai marelui lider Cristian Buican, l-au ales pe Gică Păsat preşedinte interimar al Consiliului Judeţean Vâlcea. L-au ales însă într-un mod ilegal, pentru că, în disperarea lui de a ocupa scaunul lăsat liber de Ion Cîlea, Păsat s-a votat singur, încălcând Legea 215/2001.