Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Mircea Nadolu, un trepăduş al liberalilor

Înalt funcţionar public, inspector guvernamental, dar în acelaşi timp şi un trepăduş al liberalilor. Este vorba despre fostul prefect Mircea Nadolu, care, în mod normal, nu ar trebui să mai facă politică. Cu toate acestea, săptămâna trecută, la fiecare şedinţă a Consiliului Judeţean Vâlcea, Nadolu nu a lipsit din galeria PNL, galerie care şi-a făcut simţită prezenţa în sala mare a instituţiei.
Dacă venea doar ca spectator, nu era niciun fel de problemă, mai ales că fiind un înalt funcţionar al statului, el trebuia să vegheze asupra legalităţii actului de administraţie publică locală. Dar, nu… Mircea Nadolu mai avea puţin şi îi lua la bătaie pe toţi pesediştii, îi apostrofa şi îi jignea doar pentru că aceştia nu erau de acord să pună un liberal în fruntea judeţului. Lipsit de respect şi de bun-simţ, fostul prefect intervenea în şedinţă, chiar dacă nu era întrebat şi le indica aleşilor locali PNL ce să facă pentru a accede la funcţia mult dorită de preşedinte interimar al CJ Vâlcea.
Nu ştim ce i-au promis liberalii, dar bănuiala noastră este că el ţinteşte să fie din prefect al judeţului Vâlcea. Întâmplarea face ca el să se bată pentru această funcţie cu actualul prefect, Dumitru Nicu Cornoiu, care se pare că a bătut palma cu liderul PNL, Cristian Buican, acesta din urmă promiţându-i că-l va susţine în continuare dacă nu va ataca în contencios – administrativ hotărârea de numire în funcţia de preşedinte interimar al CJ pe Gică Păsat.