Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: Vocea Valcii

Liberalii nu mai vor mazilirea lui Cocoș din funcţia de viceprimar al Râmnicului

Foto: Vocea ValciiAşa cum era de aşteptat, liberalii s-au răzgândit şi nu mai vor să-l schimbe din funcţia de viceprimar al municipiului Râmnicu Vâlcea pe social-democratul Vasile Cocoş. Anunţul a fost făcut de primar interimar Ion Gigi Matei care a afirmat, în cadrul unei conferinţe de presă, că într-adevăr liberalii din Consiliul Municipal şi independenţii au depus o solicitare de revocare din funcţie a viceprimarului Vasile Cocoş şi alegerea unui viceprimar din rândul grupului lor, însă, ulterior aceştia şi-au retras proiectul de hotărâre.

Deocamdată nu se cunoaşte motivul pentru care înverşunaţii liberali au făcut pasul în spate, dar, în ciuda faptul că nu aveau motive obiective pentru schimbarea lui Cocoş, este posibil ca aceştia să mai fi pierdut din susţinători în Consiliul Local şi, probabil, az vrut să evite penibilul de a suferi o înfrângere la vot.

Aşadar, Vasile Cocoş rămâne în continuare viceprimar, iar echipa de la Primărie, condusă de Ion Gigi Matei îşi continuă proiectele, mai ales că urmează o şedinţă de Consiliu Local importantă cu peste 30 de puncte pe ordinea de zi. Şedinţa va avea loc în data de 27 noiembrie 2015, la orele 11.00.